Вярваме, че туризмът
ще спаси света!

Уважаеми приятели,

След 19 години създаване и опериране на оригинални турове на 3 континента и особено в България, проведени много кампании за популяризиране на българските планини и села и тяхното живо наследство, днес, начело на Зиг Заг идва един изцяло младежки и мъжки екип, с нова мотивация и идеи. Новите технологии и прогреса в доходите и мобилността ни карат да гледаме на всеки проект за пътуване по нов начин.

Ще продължаваме да отстояваме разбирането, че услугата на добрия планински водач и екскурзовод си заслужава, че е важно къде пътуваме и какво оставяме след нас, каква е бизнес философията и етиката на нашите доставчици в планините и селата на България и по света, дали те са коректни данъкоплатци и споделят нашата загриженост за опазване на природното и културно наследство и честно заплащане на труда. Заедно с това ще се опитаме да начертаем за вас нови хоризонти, в известни и по-малко известни страни на света (особено в планините и пустините), да акцентираме върху Зелените къщи в България, да превърнем всяко пътуване в едно зареждащо и смислено преживяване, към което да се завръщате в мислите си с удоволствие. За това ще е необходима и вашата помощ, и вашето доверие и вашия Фейс Бук, но нима Зиг Заг Холидейз не е било винаги едно широко споделено с приятели пространство за обмяна на идеи и надъхване за пътуване?

Благодарим на всички, които досега са работили за името на Зиг Заг Холидейз – Андрей, Лили, Свидна, Невяна, Росица, Албена, Тони, Вера и Йоанна, Лъчо. На Сирма – сегашният екип от един, ще помагат колегите от Одисея-ин, за осъществяването на вашето мечтано преживяване.

Обичаме ви!

Любомир Попйорданов

Защо да изберете нас


Добър екип

Екипът ни е обединен от обща идея - пътувайки да се взрем в детайла, да обходим света със собствените си крака, да почувстваме бита на хората, живеещи различно от нас, да усетим неподправени вкусове и аромати. Да не забравим и  близо 50-те професионални гидове с незаменим опит и неизчерпаем ентусиазъм ще ви поведат сигурно и отговорно към тайните на планините, селата и пустините.

Устойчив туризъм

Ще продължаваме да отстояваме разбирането, че услугата на добрия планински водач и екскурзовод си заслужава, че е важно къде пътуваме и какво оставяме след нас, каква е бизнес философията и етиката на нашите доставчици в планините и селата на България и по света, дали те са коректни данъкоплатци и споделят нашата загриженост за опазване на природното и културно наследство и честно заплащане на труда.

Приключения

Ще начертаем за вас нови хоризонти, в известни и по-малко известни страни на света (особено в планините и пустините), ще акцентираме върху Зелените къщи в България, ще превърнем всяко пътуване в едно зареждащо и смислено преживяване, към което да се завръщате в мислите си с удоволствие.