Зиг Заг Холидейз

 

Уважаеми приятели,

 

От месец май 2014 г. Зиг заг холидейз има напълно обновен екип. След 15 години създаване и опериране на оригинални турове на 3 континента и особено в България, проведени много кампании за популяризиране на българските планини и села и тяхното живо наследство, днес,  начело на Зиг заг идва един изцяло младежки и мъжки екип, с нова мотивация и идеи. Новите технологии и прогреса в доходите и мобилността ни карат да гледаме на всеки проект за пътуване по нов начин.

 

Ще продължаваме да отстояваме разбирането, че услугата на добрия планински водач и екскурзовод си заслужава, че е важно къде пътуваме и какво оставяме след нас, каква е бизнес философията и етиката на нашите доставчици в планините и селата на България и по света, дали те са коректни данъкоплатци и споделят нашата загриженост за опазване на природното и културно наследство и честно заплащане на труда. Заедно с това ще се опитаме да начертаем за вас нови хоризонти, в известни и по-малко известни страни на света (особено в планините и пустините), да акцентираме върху Зелените къщи в България, да превърнем всяко пътуване в едно зареждащо и смислено преживяване, към което да се завръщате в мислите си с удоволствие. Да за това ще е необходима и вашата помощ, и вашето доверие и вашия Фейс Бук, но нима Зиг Заг холидейз не е било винаги едно широко споделено с приятели пространство за обмяна на идеи и надъхване за пътуване?

 

Благодарим на всички, които досега са работили за името на Зиг заг Холидейз – Лили, Свидна, Невяна, Росица, Албена, Вера, Йоанна. На Андрей и Лъчо - сегашният екип, ще „кумуват“ Симеон и Таня от Одисея-ин.

 

 Обичаме ви!

 

Любомир Попйорданов